Asiatisk Styrka

Hey Blawg!

Okeey lite uppdateringar på vad som har hänt nu.

Tisdag 1/2:

Var och gymmade i Tisdags med David och Mirzet för att sedan dra på Wing Chun träning med samma personer plus folk från klassen som Mirzet undervisar (dem kanske gick i sexan, sjuan typ). Träningslokalen var i en källare i Trosa hos en av de deltagandes farmor. Fett konstigt med fett najs. Sifu Mirzet hade på sig china clothing och kung fu skor och lärde oss en massa trix och knep och showade dessutom off sina egna häftiga skills! (blev lite svengelska där ;D)
Det var jättehäftigt, man fick lära sig att man inte behöver vara stark och stor för att kunna försvara sig bara man har rätt teknik. Wing Chun är en asgrym Kung Fu-stil, kan tipsa om "Ip man"-filmerna, väldigt häftiga (har bara sett första men den var jättebra iaf) och de kretsar runt Wing Chun.
I slutet av träningen hade Mirzet ett jättehäftigt tal om att Wing Chun inte bara är en kampkonst utan även en livsstil, alltså att man i vanliga livet ska "undvika slag" och hjälpa varandra. Det blev väldigt mäktigt, speciellt med den episka kung fu musiken i bakgrunden. Blev väldigt rörd (kanske svårt att tro att man bli rörd av någonting sådant, men alltihop blev väldigt, väldigt mäktigt). Sedan blev det deeptalk i bilen när Mirzet och David skjutsade hem mig. Asfina grabbar<3

Onsdag 2/2:

Igår så bestämde jag mig för att åka in till stan en jättesnabbis för att träffa esteter. Det är en viktig del av livet nämligen, för ma blir glad av dem och får en gnutta hopp på mänskligheten när man är med dem. Och dem är snygga också ;). Köpte lite blommor till Bea eftersom jag hade så dåligt samvete för att jag hade tackat nej till att träffas så många gånger pga jobb.Hon verkade bli väldigt glad för dem, det var kul! De var rosa, tror de passade henne perfekt.
Träffade alla andra bra esteter också och det var fint, fett synd att jag inte kunde stanna så länge, plikten kallade. Så jag lämnade Stadsvimlet för att jobba eftermiddag i Silent Hill (Tystberga).

Idag, Torsdag 3/2:

Idag så har jag varit FETT kreativ! Jag satt hela förmiddagen från typ halv tio till halv ett och färglade klart en bild och började skissa på en ny. Båda kommer upp om ett litet tag, måste bara köpa lite sånadär bra tuschpennor att göra linjer med, sitter nu med Sandras kvarlömda 01 penna och gör feta lines med den. Jobbigt och tidskrävande ;). Men bra blev det hur som helst och jag är glad att jag har den här tiden som jag bara kan sätta mig ner och använda till att rita. Det är underbart!

Sedan på eftermiddagen så letade jag utbildningar. Jag tror jag har hittat något som kan passa mig! Informativ illustration heter det. Det handlar om att illustrera till manualer och böcker, t.ex skolböcker, vilket jag faktiskt har tänkt att det skulle vara ganska kul att jobba med innan jag ens visste att det fanns en speciell utbildning för det. Skulle helst vilja illustrera typ samhällskunskaps-och/eller naturkunskapsböcker för högstadiet eller gymnasiet. Så jag tror den linjen skulle passa mig rätt bra. Tror jag ska söka till den och till Serie-och bildberättarprogrammet i Gävle, där kan man ju också bli illustratör (eller serietecknare). Fett skönt att ha hittat något som man är riktigt sugen på att läsa istället för att bara hitta en massa halvdana grejer som man skulle kunna tänka sig att läsa i brist på annat.

Sedan drog jag och gymmade med David. Mirzet skulle ha Wing Chun träning idag också men vi tackade faktiskt nej för vi ville PUMPA MUSKLER!!! Det gjorde vi också, det blev ett bra gympass och den känns väldigt mycket i armarna såhär efteråt.

Jahapp, detta blev lite långt, men ajja, jag fick med allting iaf!
Nu blir det sova och sedan blir det jobb aaall daay låååång!
PuZz

"Ip Man"Kommentarer
Postat av: Biz

Jaa, de är jättefina och dekorerar just nu mitt matbord :3 Dom smälter in.

Ja ja ja!! Sök till Gävle!! :D Informativ illustration passar dig jättebra tror jag, kan tänka mig din stil till det väldigt bra :)

Långa inlägg = Luv!

2011-02-04 @ 12:23:37
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: mikael Dahlman

tjo , har du sät ip man 2 ?

2011-02-06 @ 23:10:00
Postat av: blueberrybells

Kom och hälsa på bara! Det lyser upp hela dagen när du kommer och förgyller några minuter av vårt liv på estet ^^

2011-02-07 @ 11:14:28
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0