En mysig majeftermiddag

Sitter vid köksbordet efter en avslutad middag med föräldrarna som innehöll förrätt med svensk "parma"skinka, halloumi och basilika, varmrätt; Oxfilé i asgoud marinad, klyftpotatis och grillsås gjort på rabarber och efterrätt med Magnum Hasselglass och lite sherry, fint som fiskfjäll! :DD Det är märkligt hur skönt det kan vara att bara sitta hemma och käka, känna hemmets lugn och snacka opm ditt och datt med föräldrarna, väldigt mysigt!

Var med JespBo igår, vi grillade och gjorde grillspett och hade massa godis! That too was kind of cozy ^^ Vi såg på Ginger Snaps 2, väldigt härlig skräckfilm från 2004, sjukt bra handling och dramaturgi! Kan verkligen rekomendera den (oh och måste se ettan och trean också xD) och sen såg vi på Skarktopus XD Den handlar om en hej-bläckfisk som är något sorts amerikanskt regeringsvapen som löper amok och äter upp alla sköna semesterfirare på mexicanska kusten. Jävligt kul rulle och underbara specialeffekter haha xD Också värd att kolla upp faktiskt!!

Just nu; Sitter och funderar på en knepig fråga: Tumblr eller inte Tumblr? Är denna sida en källa till outömmlig inspirartion och underhållning eller farlig hjärntvättande tidsfälla som kommer slösa bort halva ditt liv??

Rådgivning välkommnas! Tack för mig :)


Kommentarer
Postat av: Biz

Tumblr, jo, alltså... Det är roligt att titta på bilder ibland tycker jag. Men Frida och Bodil älskar att titta på bilder! Så det beror på hur mycket bilder du gillar, om du ska skaffa Tumblr eller inte xD

2011-05-22 @ 19:55:46
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: Biz

Jo, det står i Biblen att jorden inte ska gå under och vi har en regnbåge på grund av det :3

Haha yes!

2011-05-22 @ 20:55:31
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: blueberrybells

Tumblr är allt du kan föreställa dig och allt du inte kan föreställa dig. Överväg noga om du vill gå miste om detta. Stålsätt dig om du tänker gå med.

2011-05-30 @ 11:45:10
URL: http://blueberrybells.blogg.se/
Postat av: Biz

sv: hohohoho "pimpmaestro" xD

Men iallafall, tack! Ja, jag fick höra att jag blev några år äldre, typ 70, men det är väl bra antar jag :D Hoppas att jag fortfarande får åka ungdom på bussen o så då :P

2011-07-05 @ 18:50:15
URL: http://pinkbiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0