Fuskare där!

Jahapp det failade direkt det här, blev ingen bild igår men vet ni vad...Det blir TVÅ bilder idag istället!!
Det blir lite favoriter från tidigare i år


White vs Color


FrustrationReal Superheroes

Shoo bree!

Dagens bild blir "The Darkside Heroes"
med Mechanical Mike (Alias Micke), Lady Cute (Alias Bea)
Scarlet Tail (Alias Bodil), The Exploder (Alias Frida),
Black & White Mage (Alias Erika) och Pink Dawn (Alias Jesper)

Yes, they are my friends and yes, they are very cool superheroes!
Hoodwinked 2

Good ur bad mån tro?
En bild om dagen gör underverk för magen

Hej Blawgen!

Skön ledig dag idag, undrar vad man ska hitta på?
Hade iaf tänkt att försöka lägga upp en ritat bild per dag här på bloggen! Får se hur länge det håller sig haha :D
Vi startar med en karikatyr på en känd (och ganska ond tror jag) makthavare:

RICHARD NIXON


wulffmorgenthaler

Bea lade upp en seriestripp av serien wulffmorgenthaler! Sjukt najs serie, den är fett brutal och underbart tecknad. Fett värt att lägga upp några strippar till:http://wulffmorgenthaler.com/

"Kolla, vilka snygga tapeter!"

Shoo bree Bluggen!

Fett depp inlägg sist. Jovisst! Men här kommer det bättre news.
Dagen efter deppinlägget så ställde jag in allt jag skulle göra, och bara städade och rensade ur mitt rum
och rensade huvudet samtidigt. Så jäkla skönt att bara få vara hemma och lugna ner sig och tänka igenom allt. Man behöver verkligen stunder för sig själv, att få tänka sin egna tankar och göra sådant man verkligen vill. Har mycket mer att rensa ut (både i rummet och i huvudet) men det är en bit påväg iaf. Kalas!

I förrgår var jag och hälsade på mina estet-(och min ekonomiare och min samhällare förstås)-vänner på Tessin och det var kul och najs som vanligt. Blev fylld av färger och glädje direkt när jag kom dit liksom. Gillar det!
Var och skrev ut mina arbetsprover till Serie-och bildberättarprogrammet i Gävle, tack estethuset för lån av skrivaren.
Sedan följde Bodil och Frida med mig hem för Bodil skulle fota till sitt projektarbete. Jag har massor av övergivna hus hos mig, rätt gamla några utav dem och det var dem som Bodil skulle fota. Det blev fett äventyr!

Vi kom in i många gamla bodar, klättrade runt i en stor sädanläggning (med massa rör xD haha), Frida fick en ritning som typ blev hennes käraste ägodel och allt var jättespännande och läskigt. Vi konstaterade att de hade väldigt bra smak förr (ca 70-talet), de hade väldigt snygga tapeter i nästan alla husen. Vi var ute i typ fyra timmar, sjukt kul och fett äventyrligt! Mera upptäcksfärder kräver jag.

Nu har jag sökt mina utbildningar också! Jag har sökt till Serie-och bildberättarprogrammet i Gävle och till Ekologiprogrammet i Skövde. Två helt olika linjer på två helt olika ställen. Vi får se hur det går. Naturkunskap och ekologi är fett intressant men serier är fett kul och häftigt. Kluvenheten är total haha ;) Får se vilken jag kommer in på också liksom.

Kung Fu träning med Mirzet idag, jäkligt bra och inspirerande. Note to self: Måste träna mer! Både på Kung Fu och på Gym. Biffen Johan börjar sakteliga bli Spaghettin Johan igen.

Imorrn blir det spel-och våffelkväll hos Bea, kommer bli mys! Peppar! :D

Här, en låt som jag hade på huvet hela min bra och soliga städdag:


Ibland funkar kinesisk meditationsmusik bara inte

Sömnlös kväll, snart natt. Stressad helg, har varit upp i varv som fan. Jobbat halva dagen, hjälpt bågskytteklubben på Bomässan på Rosvalla andra halvan, både lördagen och söndagen. Jobbade måndag förmiddag. Träffade Maja, Nicc och Sovanny och fika på Caffe Latte efter det. Det var fint iof. Kom hem och då blev jag överraskad av Larsen och Mirzet. Fina grabbar och fina samtal hade vi. Är så jävla trött bara. Kan inte någon komma och rädda mig och slå mig i ansiktet och säga åt mig att skärpa mig? snälla, någon?


Earthbending Queen


Langar peppen

<--- Frida


I just need some time to play

Hej Bloggen!

Nej jag har inte övergivit dig, det är bara att jag inte har haft något bra att skriva och när jag har haft det har det varit sent på kvällen så jag har varit för trött. Men livet nu är typ att jobba ( har fått vikariat, viljet menas med att jag får jobba för en som är tjänstledig, alltså ta hennes tider, vilket betyder att jag kommer kunna planera mera när jag ska jobba och inte, vilket menas med FREEEDOOOM! ehm..japp), jobba med arbetsprover (återkommer till det), gymma och träna bågskytte. Ja faktiskt. Jag har försökt börja lite med bågskyttet igen. Dels för att hjälpa till klubben för att den är en disaster och för att jag ska försöka bli bra på det igen så jag kan åka på tävlingar och kicka rumpa. Får se hur det går, jobbet kommer liksom i vägen rätt ofta för träningarna, men jag ska försöka.

Gymningen går hyfsat bra också. Trevligt att gymma med David och Mirzet förstås. Fina grabbar. Har dessutom gått upp tre kilo på någon månad, vet inte om det är så mycket men det är kul att man går upp lite (ja det är det faktiskt, när man är kille och har legat på 59 kg sen man var 15). Så Johan-biffen börjar nu formas!

Ja! Arbetsproverna. Imorgon är börjar tiden för att söka in till högskolan. Det betyder att jag rätt snart måste bli klar med arbetsproverna och skicka in dem. Man ska göra:

* En ensides serie
* Fyra krokiteckningar
* En karikatyr av en känd person
* Upp till fyra valfria teckingar

Av dessa har jag gjort:

* En ensides serie
* Två krokiteckingar
* ca fyra valfria teckingar (har lite nya och lite gamla, har inte riktigt koll på vilka jag ska skicka in)

Det har varit fett kul att jobba med arbetsproverna! Men jag måste alltså sätta igång med en karikatyr snarast (spännande, har aldrig gjort en riktig sådan) och rita två krokiteckingar till. Någon som ställer upp frivilligt som krokimodell?
Är fett peppad till söka till skola och komma till ett nytt ställe, träffa nytt folk och bara rita hela dagarna! Vill fan komma bort från Nypan ett tag nu. (Även fast man kommer sakna många här)

Annars så försöker jag hitta mig själv, tycker lite synd om japanerna då och då och tänker på bra grejer och bra människor i mitt liv! :D<3

Hej svejs! Take it Avril!


Kul Kille...

Hittade denna festliga artikel i vår kära lokaltidning för någon vecka sedan:Ibland kan det vara rätt befogat att fråga sig vart mänskligheten, världen och Lidköping är påväg

The City Of Currywurst

Oh Blogg, så mycket att uppdatera och så lite tid att göra det på.

Var i berlin iaf, det var fett! Askul att träffa Anna och Hanna, dem bodde fett fint! högt i tak och stoort badkar och grejor. Det blev bra på Baiz, baren vi hängde på haha ;) Träffade deras kompisar också, en svenska (som jag har glömt namnet på xD) och en norska som hette Iris. Hon var ett kul och snygg och vi satt och snackade massa när vi var på Baiz, det var mys! Haha "do you got some herbs?" Orkar inte berätta hela historien kring det här men jag gjorde bort mig hur som helst när en kille snackade om ingridienser till en Mexicana (en shot som är asstark och som känns som om man shottar tacosås) hihi kul kul. Förutom fest och grejer så blev det mycket knata runt i stan och kolla på grejer och hänga i affärer. Jag och Elin kom in i en asskön "marijuana-tillbehörs-butik", alltså de sålde en massa bångar och pipor och sånt. Fett shysst var den och där fanns massa finfina grejor.

Hängde ju lite vid Konstnärskollektivet Tacheles också (som vi var och hälsade på förra året när vi var i Berlin på klassresa). Det var fint och man blev fett inspirerad. Satt och drack te på en schysst bakgård där med massa svetsad metallkonst runt sig och med tung "typ-wu-tang-clan-musik" i bakgrunden. Grymma grejer. Som sagt bleb sjukt inspirerad och jättesugen på att göra all möjlig sorters konst och bara balla ut i kreativitet. Jobbar på det.

Ja, vi hängde runt, var en smula bakis rätt ofta, käkade mat (Currywurst förstås!) och festade. Vet inte om det låter så roligt men det var faktiskt najs! Åka till stora Europastäder är awesome! speciellt när de är sådär vackert nedgångna och fulla med graffiti som Berlin är. Sjukt vacker stad, åk dit om ni inte har varit där.

Det var en liten sammanfattning av min resa till Berlin iaf. Tack så Mycket Anna, Hanna, Matilda och Elin för en superskön resa ^^Berlin är grymt och färgrannt!RSS 2.0