The City Of Currywurst

Oh Blogg, så mycket att uppdatera och så lite tid att göra det på.

Var i berlin iaf, det var fett! Askul att träffa Anna och Hanna, dem bodde fett fint! högt i tak och stoort badkar och grejor. Det blev bra på Baiz, baren vi hängde på haha ;) Träffade deras kompisar också, en svenska (som jag har glömt namnet på xD) och en norska som hette Iris. Hon var ett kul och snygg och vi satt och snackade massa när vi var på Baiz, det var mys! Haha "do you got some herbs?" Orkar inte berätta hela historien kring det här men jag gjorde bort mig hur som helst när en kille snackade om ingridienser till en Mexicana (en shot som är asstark och som känns som om man shottar tacosås) hihi kul kul. Förutom fest och grejer så blev det mycket knata runt i stan och kolla på grejer och hänga i affärer. Jag och Elin kom in i en asskön "marijuana-tillbehörs-butik", alltså de sålde en massa bångar och pipor och sånt. Fett shysst var den och där fanns massa finfina grejor.

Hängde ju lite vid Konstnärskollektivet Tacheles också (som vi var och hälsade på förra året när vi var i Berlin på klassresa). Det var fint och man blev fett inspirerad. Satt och drack te på en schysst bakgård där med massa svetsad metallkonst runt sig och med tung "typ-wu-tang-clan-musik" i bakgrunden. Grymma grejer. Som sagt bleb sjukt inspirerad och jättesugen på att göra all möjlig sorters konst och bara balla ut i kreativitet. Jobbar på det.

Ja, vi hängde runt, var en smula bakis rätt ofta, käkade mat (Currywurst förstås!) och festade. Vet inte om det låter så roligt men det var faktiskt najs! Åka till stora Europastäder är awesome! speciellt när de är sådär vackert nedgångna och fulla med graffiti som Berlin är. Sjukt vacker stad, åk dit om ni inte har varit där.

Det var en liten sammanfattning av min resa till Berlin iaf. Tack så Mycket Anna, Hanna, Matilda och Elin för en superskön resa ^^



Berlin är grymt och färgrannt!



Kommentarer
Postat av: blueberrybells

Omgggg, dricka te på en schysst bakgård med tung "typ-wu-tang-clan-musik" i bakgrunden låter awesome OwO



Sv: Hoho, det ska jag hälsa dom! Och varsågod ^^ Gillar att du gillar!

Hihi, det borde vi!

2011-03-06 @ 23:30:39
URL: http://blueberrybells.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0