En mysig majeftermiddag

Sitter vid köksbordet efter en avslutad middag med föräldrarna som innehöll förrätt med svensk "parma"skinka, halloumi och basilika, varmrätt; Oxfilé i asgoud marinad, klyftpotatis och grillsås gjort på rabarber och efterrätt med Magnum Hasselglass och lite sherry, fint som fiskfjäll! :DD Det är märkligt hur skönt det kan vara att bara sitta hemma och käka, känna hemmets lugn och snacka opm ditt och datt med föräldrarna, väldigt mysigt!

Var med JespBo igår, vi grillade och gjorde grillspett och hade massa godis! That too was kind of cozy ^^ Vi såg på Ginger Snaps 2, väldigt härlig skräckfilm från 2004, sjukt bra handling och dramaturgi! Kan verkligen rekomendera den (oh och måste se ettan och trean också xD) och sen såg vi på Skarktopus XD Den handlar om en hej-bläckfisk som är något sorts amerikanskt regeringsvapen som löper amok och äter upp alla sköna semesterfirare på mexicanska kusten. Jävligt kul rulle och underbara specialeffekter haha xD Också värd att kolla upp faktiskt!!

Just nu; Sitter och funderar på en knepig fråga: Tumblr eller inte Tumblr? Är denna sida en källa till outömmlig inspirartion och underhållning eller farlig hjärntvättande tidsfälla som kommer slösa bort halva ditt liv??

Rådgivning välkommnas! Tack för mig :)


Existenz mitt i en fredagsnatt


Win!

Nya trädojor & några snygga tjejer

Tja Blogg Blogg!

Dagen började tyvärr med lite slö Facebookssurfning som tog bort hela min förmiddag typ. Damn you Facebook, you're too tempting!

Sen drog jag in till stan och träffade Sandra. Hon var sjuk men hon gjorde mig sällskap ändå, det var både dumt (för att hon borde vara hemma och vila!) och snällt (trevligt att ha sällskap av henne liksom ^^). Det blev lite inhandling. Köpte ett par nya träskor (ja, jättebondigt men det var well needed, de är fett praktiska att bara dra på sig när man ska mjölka Jakarna på morgonen liksom), ett par nya Böxer (Cheap Monday, grå-grön-bruna, hade asspännande färg) och så var jag lite old fashion och köpte en skiva! Blev Veronica Maggios nya (Don't judge me, tycker hon har cool röst och att hon är fett snygg ^^)

Sen bjöd Sandra hem mig på falukorv och makaroner, det var sneelt<3 (Hoppas du kryar på dig nu Sandra :D)


Gaddaffi is da boss!

Såg den härliga bild i våran kära lokaltidning i morse (och editerade den lite själv):Get arrested - Like A Boss!


Neglected Blawg

Hej Bloggen!

Ja Bloggen, jag har försummat dig. Jag träffade en annan, till synes mer intressant och spännande hemsida. Jag tyckte jag fick ut mer av den och att den gav mig mening i mitt liv. Ja Bloggen, jag har vänstrat med Facebook. Jag har börjat träffa Facebook igen då och då och den försöker fortfarande snärja mig och göra mig beroende av den men så länge jag kan komma till dig ett tag bloggen så kommer Ansiktsboken aldrig få riktigt grepp om mig. Förlåt att jag glömde dig kära Blogg, jag är tillbaka och ska börja ta hand om dig mera nu!

Så, nu när allt är sagt, gjort och förlåtet så kommer här lite sprillans ny frukostkonst som jag gjorde igår morse ^^ Kram på er alla blawgers där ute, kul att se er igen!RSS 2.0