Och tiden bara far förbi

Ah så mycket att uppdatera, fan vad det händer grejer hela tiden!
Asså jag "gör" så mycket saker hela tiden och folk undrar alltid varför jag är så upptagen och nu har jag börjat fråga mig själv det också. Asså man kan och behöver inte göra allt på en och samma gång. Man behöver inte vara alla till lags och ständigt kompromissa när det handlar om saker man egentligen inte vill göra men gör ändå för att man borde eller för att andra vill att man ska göra det. Men dessa saker verkar jag ha väldigt svårt att fatta. Måste bättra mig, mår fan inte bra av att ständigt vara på gång och sedan ha ångest över att inte vara igång för att jag borde vara igång.

Hur som helst, kul fezt i fredags med b.l.a Elin, Klas, Alex, Wilke, Simon etc etc. Lite bergatroll-och estetfest helt enkelt, asmysigt och mycket disskutioner om socialismen och klasserna. Najs! Och sedan hyfsat kul fortsatt kväll på Tellus. Grejen med krogen, till skillnad från en mysig förfest i en inrökt lägenhet är att det är en massa stela och/eller random människor som man egentligen inte alls vill festa med. Hemmafezt är bezt!

Måste bara säga att jag saknar två väldigt speciella personer fett mycket nu, även fast jag inte hunnit säga det till dem! (Ni vet nog vilka ni är, om ni känner ert husdjur!) Ni är underbara människor<3

Ska nu sova, ta några djupa andetag och sedan jobba kväll imorgon!
Life is fucking me in the speed of light!

Kommentarer
Postat av: Koben

HEY JOHAN! vad roligt att höra från dig! tänkte idag faktiskt på att det är lite krångligt att höras med dig då vi inte båda har facebook längre (dock är jag med dig i detta och tycker att det var ett klokt beslut. måste kännas befriande.)

soft att du kollat mina grejer! nytt uppe nu. ska ligga i lite nu så att jag kan ladda upp ännu mera bilder.

bra blogg du har, du uttrycker dig på ett schysst sätt, många roliga ord. bra läsning. ser fram emot mer stuff du skapat!

länkade dig på lillcoben nu :)

hoppas allting är bra med dig annars. det låter så. stressa ner mer kanske..

du måste ha krafter kvar till när ni kommer hehe!

både jag och Hanna längtar! vi har småplanerat lite hur upplägget kring fest kan komma å se ut (..totalt ös!!!! ! !)

blir askul!

Puss så länge!

bara att slänga en kommentar om det är nåt!

2011-01-25 @ 17:33:50
URL: http://lillcobenritar.blogg.se/
Postat av: Biz

Yo Pimp!

Älskar din blawg! :D

Och bara ta det luugnt, chilla lite, kom hit och drick varm choklad och titta på "Dagboken" med mej o katten :D You are invited all the time!!

Krims kramar till världens finaste grej! <3<3

2011-01-25 @ 21:18:20
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: MATTAN

BEEEEEEEEEEEERLIN SNART JOHN <3

2011-01-25 @ 21:24:25
URL: http://splittrande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0