Psyche HeartDun know, någonting som jag fick lust att göra. Allt är fett basic xD

Scott Pilgrim

Såg just Scott Pilgrim vs The World. Fett fin och konstig och häftig film. Helt stört coolt gjord med snygga tv-spelseffekter och bra blipblopmusik på sina ställen. Är fortfarande lite tagen av filmen haha ;). Aaah, den var så annorlunda gjord både visuellt och i handlingen och den BALLAR UR SOM FA-AN, love it!
Blip Blop Blip Blop, Boom och snygga tjejer!
Vet liksom inte mer vad jag ska säga, det är så svårt att beskriva känslorna för den här filmen xD
Tackar ödmjukast Frida (som dessutom har skrivit en lite mer utförlig recension av denna rulle, check it out!) för att jag fick detta mästerverk i min ägo!


"Short answer, being a vegan just make you better than most people"


Söt tjej! (och ful snubbe :( )

In The Neon Lights...

Nu kommer det färskt rykande grejer upp på bloggen här!

"In The Neon Lights"
eller
"Stockholm 2113"
(förutom den uppfuckade månen så blev jag väldigt nöjd med denna! Färgerna är ungefärliga, min skanner är inte tiptop)
Fotoalbum


What can I do to make you love me?


Regeln om all inneboende djävlighet

Varför är det de fina och bra människorna som stryker med först?
Varför ska folk som bryr sig om sig själva och om andra försvinna medans folk som inte bryr sig och missköter sig och sitt liv får leva kvar?
Hur kan en så stor låga blåsas ut så lätt?
Förtjänade han det här?
Förtjänade hans familj det här?
Absolut inte.
Världen är knäpp och orättvis.
Tänker på dig och din familj

Myshelg

Myshelg med Syrran, Gabbe, mamma och pappa (och Morfar lite grann). Fint! God mat och trevliga disskutioner (mestadels). Skönt att spendera tid med familjen, det händer inte så ofta. Synd att jag måste vara så jävla trött bara. Måste ta reda på vad det är som gör att det blir så. Jag sover liksom bra, äter bra och rör på mig. Järnbrist maybe? Får börja äte mera blodpudding med råa ägg (Lästringe specialitet vettni ;D). Idag kan det iof ha varit vädret. Det var riktigt skräckfilms väder idag. Sjukt tjock dimma och ljusgrått överallt (och detta kryddas med alla övergivna hus som står överallt). Och så lite regn på det. Inte konstigt att man blir tung i huvudet.

Ajja har haft lite creative-time idag så snart kommer det upp nytt shit på bloggen. Älskar att rita btw. Känner mig fett kreativ nu för tiden. DET ÄR ASSKÖNT! man vill bara rita av allt man ser och fylla världen med starka färger och former!! Fina grejer, mår verkligen bra av det. Älskar kreativitet och kreativa människor. Det finns många fina, kreativa människor i mitt liv just nu. Stora, varma, fluffiga tankar till dem<3

Nu ska jag sova, så jag inte blir för trött imorrn, because then it's working time!

Och, att bero på skräckfilm och kreativa människor, här är en halvårs-gammal grej som var början till en bild som jag gjorde till min häftiga kompis Frida, blev fett inspirerad av hennes outfit på halloween:


Molnpojken

Fem dagars arbetsvecka (inte vanligt för mig nu för tiden) är slut så nu väntar en hel ledig söndag och sedan jobbar jag måndag sen tor jag att jag är ledig i typ tre dagar. Fint! Börjar bli piggare nu, har kommit på att sova är bra grej som botar trötthet. Sova mitt på dan, alltså typ efter lunchen, big approvement! Nu ska jag läsa om Kinesisk filosofi och sova i tusen år och sedan mysa frukost i några år till :)

"Molnpojke" (Koppartryck från typ 2:an på gymnasiet)


Know Your Roots

Hey Hey! Blir en väldigt old piece idag, har liksom inte riktigt haft tid att göra klart mina nya grejer just nu. Hoppas att allting lugnar ner sig snart så kreativiteten får flöda fritt. Så att jag hittar mina rötter.


Know Your Roots

RSS 2.0